Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Κάθε σταγόνα από την Συμπυκνωμένη Ουσία Βιολέτα έχει σχεδιαστεί για να αρωματίζει όλα τα ρούχα.
Σύμβολο της άνοιξης, είναι η μητρική ουσία της όμορφης εποχής.
Η αρωματική της σύνθεση απελευθερώνει στα ρούχα ένα παθιασμένο και έντονο άρωμα, με την ανθισμένη νότα να κυριαρχεί και να διαρκεί για πολύ.
Ένα υγρό που προστίθεται στο μαλακτικό κατά το πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο κατά την τελευταία ξέπλυση.
Το Αρωματικό Ρούχων Βιολέτα είναι χωρίς parabens και χωρίς νικέλιο.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
Ποιοτική μαντήλα από 100% μετάξι
Ως κλασικό αξεσουάρ για κοστούμι, σμόκιν ή σακάκι, η μαντήλα σίγουρα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό το κομμάτι είναι μια διακοσμητική μαντήλα της J.PLOENES σε μια λαμπερή και μοντέρνα απόχρωση τιρκουάζ. Η μαντήλα από 100% μετάξι ταιριάζει εξίσου καλά σε εορταστικές περιστάσεις όσο και σε πιο αθλητικές εμφανίσεις.
Συνδυάστε την μαντήλα ιδανικά με μια αντίστοιχη γραβάτα, για παράδειγμα με ένα λευκό ή γκρι πουκάμισο και φορέστε την με ένα μαύρο ή γκρι κοστούμι. Έτσι, το τετράγωνο ύφασμα στην τσέπη του στήθους θα αναδειχθεί στο έπακρο.
Αριθμός προϊόντος: 14143T021MM
{"item number":"Αριθμός είδους : 192312","Description":"Περιγραφή : Δοχείο παγωτού Cady με χωρητικότητα 5000 ml. - 342 x 151 x 131 mm.","Contents":"Περιεχόμενα : 5.000 ml.","Dozen per pallet":"Δωδεκάδες ανά παλέτα : 2","Size":"Μέγεθος : 342 x 151 x 131 mm.","Pieces per box":"Τεμάχια ανά κουτί : 450","Packaging":"Συσκευασία","Material":"Υλικό : PP","Inmould label (IML)":"Ετικέτα εντός καλουπιού (IML) : Όχι","Weight":"Βάρος : γραμμάριο","Pallets per palletplaats":"Παλέτες ανά θέση παλέτας"}
Το ΔΙΚΥΚΛΟΠΕΝΤΑΔΙΕΝΙΟ (DCPD) 85%/95% χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή ρητίνης DCPD, ρητίνης ακαθάριστου πολυεστέρα, ρητίνης εποξυ, ελαστικού αιθυλενίου-προπυλενίου, γλουταραλδεΰδης, δι(κυκλοπενταδιενυλίου) σιδήρου, νορβορνενίου, αδαμανθάνης και άλλων μπαχαρικών, φαρμάκων, φυτοφαρμάκων και λεπτών χημικών κ.λπ.
Διαθέσιμο πιστοποιητικό εγγραφής REACH.
Οι λύσεις ικανότητας στο σπίτι είναι μόνο μία ενότητα της αγοράς που εξυπηρετούμε. Αυτό περιλαμβάνει βοηθήματα ανύψωσης, βοηθήματα στήριξης και μπλοκ κρεβατιού. Ο σκοπός αυτών των προϊόντων είναι να διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων στο σπίτι. Είναι πολύ απλά προϊόντα, αλλά κατασκευασμένα σε υψηλό επίπεδο για να διασφαλίσουν ότι διαρκούν πολύ και αποδίδουν σε υψηλά πρότυπα. Όλα αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και φέρουν το σήμα CE για να δείξουν το πρότυπο στο οποίο έχουν δοκιμαστεί.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.